+90 506 574 69 17

Sosyal Medyada Biz}

2019 Özel Sakal Modelleri

Yeni yıla girerken erkeklerin takip ettikleri bir konu ise moda, 2019 trend sakal modelleri dikkat çekiyor. Tarz değiştirmek veya tarz yakalamak isteyen, aynı zamanda sokak modasından da çıkmak istemeyen erkeklere özel, eskişehir kuaför efrahim yavaş sizlere son trendler hakkında düşüncelerini aktarıyor.

Sakal ve bıyık tercih eden erkeklere özel 2019 Sakal Modelleri sokak modasından esinlenerek hazırlanmıştır.

Son zamanlarda oldukça sık karşılaştığımız Johnny Depp Tarzı sakal modeli. Özellikle dar çeneli erkeklerin tercihi,bıyık ve keçi sakal dediğimiz şekilde sakal ve ayrıca dudak altındaki sakalda bu tarzı tamamlayan etmenler arasında yer almaktadır.

Bir diğer tercih ise sinek kaydı dediğimiz sakalsız stil, saçların öne çıkartarak surat hatlarını meydana çıkması. Ayrıca bu modeli genelde sakal bakımından sıkılan erkeklerinde tercih ettiğini söylemek mümkün.Bu model artık günümüzde George Clooney tarzı sakal olarak da bilinmektedir.

Di Caprio tarzı sakal modeli de son trendler arasında, 2018 yılında başlayan bu akım ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio tarafından bırakılan ve oldukça insanlar tarafından dikkat çeken bir model. Kare ve oval yüze sahip kişilerin tercih ettiği bu model ile oldukça farklı birisi olabilirsiniz.

2018 de olduğu gibi 2019’da da geçmişe dönük hevesler devam edecektir. Çünkü 70’ler 80’leri özleyen kişilerin tercih ettiği bu modele ünlü oyuncularda katılmıştır. Özellikle ince dudaklı erkeklerin tercih ettiği bu model 70’ler tarzı olarak geçmektedir.

Hiç eskimeyen ve bir çok kişinin hala bırakamadığı kirli sakal modeli günümüzde de hala en çok tercih edilen modeldir.Birden fazla yüz tipine giden ne uzun ne kısa tam orta halli bir model bu sakal tarzı 70’den 70’mişe herkesin hala ilgi duyduğu bir model olma yolunda devam ediyor.

Bir çok erkek sakal bakımı konusunda bilgili olsa da ne yazık ki bir çoğumuzda önem vermiyoruz. Fakat tıpkı sakal gibi önemli, dikkatlice bakılması, taranması, temizlenmesi gereken bir bölgedir. Çünkü aslında bakacak olursak insanlar ile diyaloglarımız da ilk önce dikkat çeken bölgemizdir.Eskişehir erkek kuaförü olarak sizlere sakal bakımının nasıl yapılması gerektiği konusunda kısa ve kolay bilgiler paylaşacağım.

Saçlarımıza nasıl özenli davranıyorsak, sakal bakımızda o kadar önemlidir. Hatta saç kesimini 2 hafta-3 hafta bazen 1 ayda bir yaptırsak da sakal kesimimiz ne yazık ki daha kısa zamanlarda olmaktadır. Örneğin sinek kaydı dediğimiz sakalsız modellerde 3-4 günde bir traş olmak zorunda kalınabiliyor. Bunu gerek işiniz, gerek kendi tercihiniz olarak belirleyebilirsiniz.

Sakal bakımı yüz tipine göre belirlendiği için, yapılan bakım modeli de değişmektedir.Günlük kir, sigara kullananlar için sakallara sinen koku gibi bir çok nokta için sakallar düzgün bir şekilde yıkanmalı, taranmalı ve temizlenmelidir.

05 Ocak 2019
2.559 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN